شهیدی که با لباس خلبانی به خواستگاری رفت

سی و سومین سالگرد شهادت امیر سرلشکر خلبان شهید نعمت الله اکبری سامانی، امسال همزمان با عاشورای حسینی بود. به همین مناسبت همشهریان شهید در شهر سامان با نصب بنرهایی در سطح شهر، همزمانی شهادت ایشان را با واقعه عاشورا اعلام و یاد ایشان را گرامی داشتند.


شهید جاویدالاثر نعمت الله اکبری با وجود شان و جایگاه والا و اینکه ایشان، جزء شهدای شاخص ارتش جمهوری اسلامی بودند، خانواده وی در میان مردم شهر "سامان"  از عزت و احترام بالایی برخوردار است.

امیر سرلشکرخلبان شهید نعمت‌الله اکبری پس از اتمام تحصیلات خود در شهرستان سامان از توابع چهارمحال و بختیاری رشته‌های پزشکی و خلبانی پذیرفته شد ولی به دلیل علاقه فراوان رشته خلبانی در دانشگاه تهران را ترجیح داد و  برگزید

شهید اکبری از هوش سرشار و اخلاق خوبی برخوردار بود،  هر چند بیش از 5 سال، زندگی مشترک با همسر خود طول نکشید، ولی همیشه به‌گونه‌ای برخورد می‌نمود که می‌دانست در صورت به وجود آمدن جنگ به مقام شهادت نایل می‌شود

در نخستین ماموریت وی که به مدت 25 روز به طول انجامید، موفق به شناسایی مواضع دشمن گردید و در ماموریت بعدی که با خلبان شهید «کیان‌آرا» برای شناسایی مجدد که به جای یکی دیگر از دوستانش انجام داد هواپیمای این شهید در تاریخ 23 آبان‌ماه در منطقه فکه مورد اصابت آتش دشمن واقع شد و سقوط کرد

تاریخ شهادت این شهید بزرگوار، در سال 81 طی نامه‌ای که از بغداد به سازمان‌های ایرانی ارجاع داده شد، به اطلاع خانواده ایشان هم رسید و بعد ها به درخواست مقامات ایران مقبره‌ای در عراق برای این خلبانان مفقود الجسد، ساختند 

سرلشکر خلبان شهید نعمت الله اکبری بیش از ۵۰ بار پرواز موفق داشته است و با توجه به اینکه یکی از افتخارات گمنام شهر سامان می باشد، هنوز اقدام جدی در شناساندن این بزرگ مرد تاریخ جنگ تحمیلی انجام نگرفته است.

اما در این میان، چندی است که خانواده معظم و همچنین مادر مسن و بیمار ایشان در هاله‌ای از فراموشی و بی مهری مسئولان کشوری و حتی استانی به سر می برند. این در حالی است که مسئولان بنیاد شهید استان حتی حاضر به ایجاد یک آرامگاه نمادین جهت یادبود برای این شهید در گلزار شهدای شهر سامان نشده‌اند.

خانم نسرین سامانی(همسر شهید ) گفت: نحوه ازدواج خود را با شهید اکبری این‌گونه توصیف کرد: در سال 52 ایشان با یونیفرم نظامی به خواستگاری آمدند و با این کار خود تعهد به کشور را متوجه من نمودند هر چند وصیت‌نامه‌ای در طول زندگی خود برجای نگذاشت ولی پس از انقلاب اسلامی خود را پیرو رهبری حضرت امام خمینی (ره) می‌دانستند.

وی شهادت شهید اکبری را مظلومانه عنوان داشت و گفت: از آن جا که نمادی از شهدای مفقودالجسد خلبان کشور در بهشت‌زهرا ساخته شده بود برای شرکت در این مراسم حضور یافتیم ولی به دلیل سخنانی که منحصرا درباره فرماندهان ارشد این شهدا گفته می‌شد دیگر در آنجا حضور نیافتیم و در هیچ‌گونه مراسمی مشابه آن شرکت نکردیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد